• 13/01/2023

Een nieuw jaar een nieuw feest! 🥂

meer lezen

 • 21/12/2022

En er is weer een jaar voorbij!✨

meer lezen

 • 06/12/2022

Dit jaar bracht de Sint niet enkel heel wat lekkers, hij bracht ook samen met zijn gekke Piet een bezoek aan Marelec. Dankzij zijn grote boek wist hij wie braaf was en lekkers kreeg. Gelukkig waren er dit jaar geen stoute collega's

meer lezen

 • 11/12/2022

Ook dit jaar tekende Marelec present op de Kerstloop in het sfeervolle Brugge met als sportieve uitdaging de 10 km lopen voor het goede doel.

meer lezen

 • 25/11/2022

Naar aanleiding van de week van de ingenieur verwelkomde Marelec op vrijdag 25 november studenten industriële wetenschappen van de KULeuven, campus Brugge. Na een algemene kennismaking met Marelec en onze innovatieve technologie, was er een aangename ontmoeting met onze specialisten en developers bij een heerlijke pizza. Nadien mochten de studenten meekijken waar onze collega’s mee bezig zijn tijdens de scrum meeting en volgende ze de demo’s mee. Zo werden ze wegwijs gemaakt in hoe Marelec te werk gaat op gebied van embedded software, hardware en elektronica.

meer lezen

 • 19/10/2022

We lieten ons meesleuren in een schitterend spel waar vertrouwen en verraad nog nooit zo dicht bij elkaar hebben gelegen. Verschillende teams streden tegen elkaar om de overwinning binnen te halen. We waren gewaarschuwd want in ieder team zat een saboteur verscholen. Een aantal medewerkers waren niet te vertrouwen en speelden dubbelspel! Gelukkig was dit maar een spel en vormen we nu terug 1 fantastisch team waar iedereen op elkaar kan vertrouwen 😇

meer lezen

 • 02/09/2022

Benieuwd naar wat de collega's op een andere afdeling doen? Dat waren onze medewerkers zeker. Daarom mocht iedere medewerker op bezoek gaan bij 2 afdelingen naar keuze om te ontdekken wat de collega's daar doen. Het was een interessante en leerrijke ervaring als je ontdekt wat er allemaal komt kijken bij een bepaalde functie. Je begrijpt dan ook beter wat jouw schakel en toegevoegde waarde is in het geheel. Daarnaast opent het opportuniteiten om beter met elkaar samen te werken.

meer lezen

 • 04/07/2022

De term 'knaldrang' klinkt jullie wellicht niet onbekend in de oren? Voor de mensen die geen flauw idee hebben wat dit rare woord nu juist wilt zeggen: het is de onbedwingbare neiging om een feestje te houden, om eens goed te 'knallen'. Wel, bij MARELEC kregen wij ook die onbedwingbare neiging om een feestje te houden. Goed nieuws, er is geen beter gezelschap om eens goed mee te knallen dan met het MARELEC team en hun familie. Wat hebben we genoten van onze Family Day 🥳💙🥂.

meer lezen

 • 24/06/2022

Heel binnenkort worden de voormalige gebouwen van Brusselle afgebroken. Dit kon niet gebeuren zonder eerst een afscheidsdrink te organiseren. Een aantal collega's hebben hier in het verleden nog gewerkt. Zij konden enkele herinneringen ophalen terwijl andere heel enthousiast een rondleiding gaven voor de nieuwsgierigen. Met de afbraakwerken wordt ook het startschot gegeven voor de nieuwe uitbreiding van Marelec zodat we in de toekomst nog verder kunnen groeien met ruimte voor nog meer lassers, elektriciens, monteurs, ingenieurs, developers, ...

meer lezen

 • 17/06/2022

Als service engineer bij Marelec behoren demonstraties van onze portioneermachines bij potentiële klanten ter plaatse tot een van je taken. Zo beleef je zoals onze collega Sam soms unieke ervaringen. Zulke grote tonijnen kom je niet alle dagen tegen. Als service engineer zorg jij ermee voor dat onze klanten tevreden blijven dankzij jouw technische interventies over gans de wereld. Je komt op veel verschillende plaatsen en je werkt samen met verschillende culturen. Kortom, een unieke job.

meer lezen

 • 24/05/2022

De leerlingen van het 5e jaar Elektromechanica en industriële wetenschappen van het VTI uit Veurne brachten een bedrijfsbezoek aan Marelec. Ze maakten kennis met Marelec en kregen een beter zicht op onze technologische oplossingen.

meer lezen

 • 19/05/2022

Na 2 weken testrijden kwam er op donderdag 19 mei een einde aan het project "De Testkaravaan komt eraan". Dit werd feestelijk afgesloten met een slotevent voor de deelnemende medewerkers.

meer lezen

 • 10/05/2022

Nieuwe medewerkers kunnen tijdens een informele lunch kennis making met onze general manager. Tijdens een gezellige babbel en met een lekkere lunch leer je elkaar toch ook op een andere manier kennen want het onderling samenwerken en de goede werksfeer alleen nog maar kan versterken.

meer lezen

 • 05/05/2022

Dit jaar passeert de campagne "De testkaravaan komt eraan" van de provincie West-Vlaanderen ook bij Marelec. Onze medewerkers kunnen gedurende 2 weken volledig gratis een elektrische fiets, een bakfiets of een speed pedelec uittesten voor hun woonwerkverplaatsingen.

meer lezen

 • 27/04/2022

Ook dit jaar tekende Marelec weer present op het event "Meet your future self" waar engeneering studenten kunnen kennismaken met onze eigen ingenieurs en hun job.

meer lezen

 • 20/04/2022

Om onze medewerkers nog meer aan te moedigen om te sporten voorzien we weer onze Marelec fiets- en loopkledij.

meer lezen

 • 15/04/2022

Ook bij Marelec is de paashaas op bezoek geweest en bracht hij mandjes vol met lekkere chocolade eitjes.

meer lezen

 • 28/03/2022

Studenten Elektromechanica en electric & computer science engineer konden kennis maken met Marelec en de verschillende job opportuniteiten tijdens de jobbeurzen.

meer lezen

 • 01/03/2022

Op 1 maart is het Complimenten dag. De ideale gelegenheid om iedereen te verrassen met een welverdiend compliment.

meer lezen

 • 21/02/2022

Onze medewerkers kunnen nu nog veiliger met de fiets naar Marelec komen dankzij de kwalitatieve fluohesjes.

meer lezen

 • 14/01/2022

Een lekker alternatief voor onze nieuwjaarsreceptie zodat iedereen corona proof kan meegenieten.

meer lezen

 • 06/12/2021

De Sint is ook dit jaar langsgekomen bij Marelec. Hij en zijn Pieten brachten voor iedere collega iets lekkers bij om hen te bedanken voor hun inzet en bijdrage.

meer lezen

 • 29/10/2021

Geen heksen, vampiers of andere akelige wezens, maar wel een lekkere pompoensoep voor onze medewerkers dit jaar. Tijdens de middagpauze werd iedereen getrakteerd op een beker warme pompoensoep om gezellig met de collega's op afstand op te drinken.

meer lezen

 • 23/09/2021

Maak kennis met Myriam, administratief medewerkster logistiek, die onlangs het MARELEC Team vervoegde. Bekijk nu de Z-HR reportage (Kanaal Z - Canal Z) en kom te weten hoe Myriam via uitzendarbeid haar weg naar MARELEC vond.

meer lezen

 • 03/09/2021

De afgelopen maanden mochten enkele collega's beginnen genieten van een welverdiend pensioen. Daarnaast werden enkele trouwe collega's met 10 jaar anciënniteit in de bloemetjes gezet. Dit werd gevierd met een gezellig samenzijn.

meer lezen

 • 28/01/2021

Onze jaarlijkse, gezellige nieuwjaarsreceptie kon helaas niet doorgaan dus zochten we een sprankelend alternatief. Zo konden we vanop afstand of thuis toasten op een gezond en gelukkige 2021 met onze Marelec Bubbelbox 🥂.

meer lezen

 • 14/01/2021

MARELEC is genomineerd voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie grote bedrijven voor de provincie West-Vlaanderen. Voor de derde maal wordt MARELEC bekroond als snel groeiend bedrijf in de regio, én daar zijn we trots op! 💪🎊

meer lezen

 • 24/12/2020

2020, wat een jaar. Wij willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen dit jaar. Met veel plezier maakte het MARELEC team deze mooie kerstvideo voor jullie. Enjoy watching our Happy Ho Ho Ho 🌲🎅🌟!

meer lezen

 • 13/01/2020

Cheers to the New Year, let's make 2020 even better than 2019! 🥂🎊 De nieuwjaarsreceptie was naar jaarlijkse traditie een mooie aanzet om als team het nieuwe jaar goed in te zetten.

meer lezen

 • 07/10/2019

Aan alle 2079 bezoekers, bedankt, u maakte er een onvergetelijke eerste MARELEC Open Bedrijvendag editie van! 🎊 Maar ook aan alle enthousiaste MARELEC medewerkers die deze succesvolle dag mogelijk maakten, bedankt, jullie waren geweldig! 🥰

meer lezen

 • 11/09/2019

MARELEC is trots de naam genomineerde Leeuw van de Export 2019 te mogen dragen! Een bekroning voor het harde werk en toewijding van het volledige team, gaande van ontwerp tot verkoop, service en alle administratieve mensen die de groei blijven ondersteunen. Daarom, een grote en welgemeende DANKJEWEL 💪💖

meer lezen

 • 02/09/2019

Op zaterdag 31 augustus namen 25 MARELEC sportievelingen deel aan de Strong Viking Water Edition. Een uitdaging waarbij iedereen weer boven zichzelf uitsteeg, we niemand alleen achterlieten en elkaar aanmoedigden om de obstakels te overwinnen. One team 💙

meer lezen

 • 14/06/2019

Een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond bedrijf. Als familiale onderneming hechten we veel belang aan het welzijn van onze medewerkers. Daarom brachten we op vrijdag 14 juni het volledige MARELEC team samen voor een namiddag leuke activiteiten. 🤝🎯

meer lezen

 • 16/12/2018

Wij willen gewoon even zeggen: het was fantastisch! Hartelijk dank aan iedereen die aanwezig was op ons 35-jarig jubileum en officiële opening van het nieuwe uitgebreide bedrijfsgebouw. Op naar de volgende 35 jaar! 🎊 ❤️

meer lezen

FOLLOW US ON:

#teamMARELEC


© 2020 Marelec Food Technologies