MARELEC Open Bedrijvendag

07/10/2019

Aan alle 2079 bezoekers, bedankt, u maakte er een onvergetelijke eerste MARELEC Open Bedrijvendag editie van! 🎊 Maar ook aan alle enthousiaste MARELEC medewerkers die deze succesvolle dag mogelijk maakten, bedankt, jullie waren geweldig! 🥰


We blikken graag met jullie terug naar zondag 6 oktober 2019, een fantastische dag waar wij maar liefst 2079 bezoekers op Marelec Open Bedrijvendag mochten ontvangen. 

Velen vroegen zich af hoe de op gewicht gesneden porties vlees, gevogelte of vis die je in de supermarkt voorverpakt terugvindt gesneden worden. Een vraag die wij niet onbeantwoord konden laten. Met trots openden we voor één dag onze deuren en lieten we jullie ontdekken hoe het MARELEC team elke dag het beste van zichzelf geeft om de voedingsindustrie van hoogtechnologische machines te voorzien. 

Tijdens het bezoek dompelden we je onder in de boeiende wereld van machinebouw, automatisatie, visserij en food processing. Via een uitgestippelde route namen we je mee doorheen de verschillende afdelingen van het bedrijf. Hierbij ontdekte je ons productengamma en het productieproces, aangevuld met live demonstraties van enkele machines.

Na het bezoeken van de verschillende afdelingen mochten wij jullie verwelkomen in onze feesttent voor een hapje en een drankje. De opbrengst hiervan werd aan het goede doel Koninklijk Werk IBIS geschonken. Marelec ondersteunt graag de totaalzorg voor jongens en meisjes uit "moeilijke" gezinnen. Wij waren ontroerd te zien hoe jullie met veel plezier bonnetjes voor onze tapas, wafels, ijsjes en zoveel meer kochten. Door jullie gouden hart hebben wij maar liefst 1 900 euro aan het Koninklijk Werk IBIS kunnen overmaken ❤️.

FOLLOW US ON:

#teamMARELEC


© 2020 Marelec Food Technologies