MARELEC Family Day 2022

04/07/2022

De term 'knaldrang' klinkt jullie wellicht niet onbekend in de oren? Voor de mensen die geen flauw idee hebben wat dit rare woord nu juist wilt zeggen: het is de onbedwingbare neiging om een feestje te houden, om eens goed te 'knallen'. Wel, bij MARELEC kregen wij ook die onbedwingbare neiging om een feestje te houden. Goed nieuws, er is geen beter gezelschap om eens goed mee te knallen dan met het MARELEC team en hun familie. Wat hebben we genoten van onze Family Day 🥳💙🥂.


Zaterdag 18 juni 2022, eindelijk was het zover. We konden nog eens een feestje geven, en wat voor één 🥳. Rond de middag werd het volledige team met hun gezin verwacht in het Fort Napoleon in Oostende. Het 🌞 scheen, de 🍾 stond koud, het 🥩 voor de BBQ stond klaar en iedereen was aanwezig om er een onvergetelijke namiddag van te maken.

But first things first, de doop van onze nieuwe collega's. Naar jaarlijkse traditie kon dit niet achterwege blijven. Zeg nu zelf, goede muziek is onmisbaar op speciale gelegenheden, maar zelf meezingen maakt het feest compleet. Tijd voor karaoke 🎤🎵. De nieuwelingen werden in 4 teams opgedeeld, vervolgens kozen ze een liedje uit en ging ze van start. De strenge jury van medecollega's beoordeelde hun prestaties aan de hand van een applaus 👏. Er zat verrassend veel talent tussen 🙉😂.

Van jong talent gesproken, de kinderen konden na het smullen van lekkere burgers zich uitleven met het knutselen van insecten, het inkleuren van tekeningen met kleurzand en zoveel meer. 

Van een geslaagd feestje gesproken!

PS: spot jij ook enkele piraten in onze after movie? 🏴‍☠️☠️😮

 

After movie: JDcreate (www.jdcreate.be)

FOLLOW US ON:

#teamMARELEC


© 2020 Marelec Food Technologies