Genomineerd voor Trends Gazellen

14/01/2021

MARELEC is genomineerd voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie grote bedrijven voor de provincie West-Vlaanderen. Voor de derde maal wordt MARELEC bekroond als snel groeiend bedrijf in de regio, én daar zijn we trots op! 💪🎊


De redactie van Trends Magazine selecteert dit jaar voor de 20ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:

    • groei in toegevoegde waarde
    • groei in personeel
    • groei in cash-flow

De erkenning van ‘Gazelle’ weet MARELEC steeds opnieuw te verdedigen, maar hoe vertaalt zich dit naar de praktijk? In vijf jaar tijd steeg de cashflow met 216% en groeide het MARELEC team met 86%. In 2018 verdubbelden we onze productiehal en kantoren tot 6800m². Blikvangers zijn de nieuwe assemblage hal en de demonstratieruimte annex showroom, waar klanten van alle hoeken van de wereld overtuigd worden van onze hoog technologische systemen die hier in Nieuwpoort ontwikkeld worden. Om snel te kunnen anticiperen op onze groei kochten we in 2019 het bedrijfsterrein aan de overkant van de weg, meer bekend als het ‘oude Brusselle Enterprises’. Het terrein voorziet ons van het dubbele aan oppervlakte dan van het huidige bedrijfsgebouw. Plaatsgebrek voor uitbreiding is dus reeds onder controle.

We zijn opnieuw zeer blij en vereerd met de nominatie ‘Trends Gazellen 2021’. Het is een bekroning voor het harde werk en toewijding van het volledige MARELEC team. Hun continue inzet en gedrevenheid zorgt immers elk jaar voor mooie groeicijfers. Ook het vertrouwen van onze klanten en distributeurs helpt ons bij het realiseren van onze doelstellingen.

Well done, team MARELEC. Keeping up the good work!

FOLLOW US ON:

#teamMARELEC


© 2020 Marelec Food Technologies