Team met een missie

14/06/2019

Een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond bedrijf. Als familiale onderneming hechten we veel belang aan het welzijn van onze medewerkers. Daarom brachten we op vrijdag 14 juni het volledige MARELEC team samen voor een namiddag leuke activiteiten. 🤝🎯


Op vrijdag 14 juni vond onze jaarlijkse teambuilding plaats. Het volledige team werd opgedeeld in verschillende groepen. Vervolgens waren er 4 activiteiten die in groepsverband uitgevoerd moesten worden. De groep die het best scoorde op teamwork won een leuke prijs. 

Activiteit 1: Trust the driver

Een oude auto besturen in team? Fluitje van een cent. Don't think so, een blinde chauffeur maakte het net iets moeilijker... Communicatie en vertrouwen waren de belangrijkste vereisten om het parcours volledig af te kunnen leggen. 

Activiteit 2: Inflatable fun

Tijd om conflicten aan te pakken op een ludieke manier. Twee teams namen het telkens tegen elkaar op tijdens een potje levende kicker en twin sumo. Het sumoworstelen was niet alleen hilarisch om te doen, het was soms zelfs nog leuker om naar te kijken. Sorry, not sorry.

Activiteit 3: Communication

Het einddoel van deze activiteit was dat de teams een structuur bouwden die aan enkele voorwaarden moest voldoen. Via een seinspel moesten ze aan elkaar communiceren welke onderdelen er nodig waren. Vervolgens moesten ze deze via een opblaasbare hindernisbaan verzamelen om dan uiteindelijk samen aan hun structuur te bouwen. 

Activiteit 4: Reanimeren met AED

Elk jaar worden ongeveer 15.000 Belgen getroffen door een hartstilstand, amper 1 op 10 overleeft deze aanval. Onmiddellijk starten met hartmassage verdubbelt de overlevingskansen. Tijdens de korte, praktijkgerichte basiscurus reanimatie en gebruik van een AED-toestel kregen onze medewerkers de basistechnieken onder de knie. 

Door het intensief samenwerken tijdens deze activiteiten begon bij velen hun buikje te knorren. Er was geen betere manier om deze fantastische namiddag af te sluiten met verse traditionele paella. Buen provecho!

Enjoy the aftermovie! 🎥🎊

FOLLOW US ON:

#teamMARELEC


© 2020 Marelec Food Technologies