MARELEC viert 35 jarig bestaan

16/12/2018

Wij willen gewoon even zeggen: het was fantastisch! Hartelijk dank aan iedereen die aanwezig was op ons 35-jarig jubileum en officiële opening van het nieuwe uitgebreide bedrijfsgebouw. Op naar de volgende 35 jaar! 🎊 ❤️


Wat een feest! Op vrijdag 14 december vierden we ons 35-jarig jubileum en officiële opening van ons uitgebreide bedrijfsgebouw in aanwezigheid van Dhr. Geert Bourgeois, minister-president van de Vlaamse Regering. 

Om aan de blijvende groei te kunnen beantwoorden, verdubbelden we recent onze productiehal en kantoren tot 6800m². Blikvangers zijn de nieuwe assemblage hal en de demonstratieruimte annex showroom, waar klanten van alle hoeken van de wereld overtuigd worden van onze hoog technologische systemen die hier in Nieuwpoort ontwikkeld worden. 

Tijdens het feest met walking dinner konden we genieten van de nodig entertainment van een zandartiest, live muziek van Bast Bulteel trio en afsluiten met spectaculair vuurwerk.  

Mede door de oorsprong in de visserijsector overhandigden we in het bijzijn van Dhr. Geert Vanden Broucke, Burgemeester Stad Nieuwpoort, een cheque aan het goede doel, "Koninklijk Werk IBIS VZW", dat maritieme opleiding en opvoeding verstrekt aan zorgvragende kinderen. Dankzij de vrijgevigheid van onze genodigde klanten, leveranciers, partners, .. hebben we maar liefst €3.800 verzameld. MARELEC heeft op zijn beurt z'n steentje bijgedragen door het verzamelde bedrag te verdubbelen naar €7.600. Het bedrag zal gebruikt worden voor de renovatie van de slaapkamers in het internaat. 

Tot slot willen we familie, vrienden, medewerkers, klanten, partners, leveranciers, ... bedanken om deze mijlpaal met ons samen te vieren. Het is er één om nooit meer te vergeten. 🥰 🥳

FOLLOW US ON:

#teamMARELEC


© 2020 Marelec Food Technologies