Een grote portie fun

08/09/2023

Om onze medewerkers te bedanken voor hun inzet, organiseerden we een fun teambuilding. Zo leer je jouw collega's in een losse context op een andere manier kennen.


Dit jaar konden onze collega's zelf kiezen uit verschillende activiteiten tijdens de teambuilding, namelijk schermen, graffiti, clean-up, drone initiatie of Brazilaanse percussie.

Tijdens de clean-up werd er veel afval en heel wat lege blikjes verzameld in de omgeving van de jachthaven, het spaarbekken en langs de Fronzate.  Onze medewerkers hebben zeker  hun steentje bijgedragen voor een beter milieu.    Voor de schermers was er dan weer de nodige tactiek voorzien in een heuse wedstrijd.  Onze graffiti spuiters mochten hun creativiteit tonen, met enkele prachtige resultaten.  Andere oefende dan weer hun vliegvaardigheden met een drone.  En tot slot was er ook de workshop Brazilaanse percussie die met een kort groepsoptreden werd afgerond en voor de nodige ambiance zorgde.

Na de activiteiten kon er nog gezellig worden nagebabbeld in onze bistro of zonovergoten terrras.  En dit alles werd op smaak gebracht met de overheerlijke en originele hamburgers van BurgerArt.

FOLLOW US ON:

#teamMARELEC


© 2020 Marelec Food Technologies