Vacatures

Voltijds

Teamleader montage
   bekijk vacature

Voltijds

AI & Robotics Software Ontwikkelaar
   bekijk vacature

Voltijds

Embedded Software Ontwikkelaar
   bekijk vacature

Voltijds

Hardware Ingenieur
   bekijk vacature


Spontane sollicitatie
   Solliciteer


Jobstudent
   Solliciteer


Stage - Eindwerk
   Solliciteer

Werken bij MARELEC, dat is ...


  • 25/11/2022

Naar aanleiding van de week van de ingenieur verwelkomde Marelec op vrijdag 25 november studenten industriële wetenschappen van de KULeuven, campus Brugge. Na een algemene kennismaking met Marelec en onze innovatieve technologie, was er een aangename ontmoeting met onze specialisten en developers bij een heerlijke pizza. Nadien mochten de studenten meekijken waar onze collega’s mee bezig zijn tijdens de scrum meeting en volgende ze de demo’s mee. Zo werden ze wegwijs gemaakt in hoe Marelec te werk gaat op gebied van embedded software, hardware en elektronica.

meer lezen

  • 19/10/2022

We lieten ons meesleuren in een schitterend spel waar vertrouwen en verraad nog nooit zo dicht bij elkaar hebben gelegen. Verschillende teams streden tegen elkaar om de overwinning binnen te halen. We waren gewaarschuwd want in ieder team zat een saboteur verscholen. Een aantal medewerkers waren niet te vertrouwen en speelden dubbelspel! Gelukkig was dit maar een spel en vormen we nu terug 1 fantastisch team waar iedereen op elkaar kan vertrouwen 😇

meer lezen

  • 02/09/2022

Benieuwd naar wat de collega's op een andere afdeling doen? Dat waren onze medewerkers zeker. Daarom mocht iedere medewerker op bezoek gaan bij 2 afdelingen naar keuze om te ontdekken wat de collega's daar doen. Het was een interessante en leerrijke ervaring als je ontdekt wat er allemaal komt kijken bij een bepaalde functie. Je begrijpt dan ook beter wat jouw schakel en toegevoegde waarde is in het geheel. Daarnaast opent het opportuniteiten om beter met elkaar samen te werken.

meer lezen

Maak kennis met je toekomstige collega's

FOLLOW US ON:

#teamMARELEC


© 2020 Marelec Food Technologies